Mesaj de felicitare de 1 septembrie

Stimată comunitate asachiană!

Întâi septembrie se îngemănează spiritual cu Sărbătorile naționale: Ziua Independenței, Limba noastră, cele ce configurează aspirațiile asachienilor: dragostea de țară, neam, istorie, grai- virtuți prin care ne cunoaștem prezentul și ne construim viitorul:parcursul European!

Dragi elevi ai clasei întâi, cei care pentru prima dată pășiți sfios pragul școlii, să știți că odată intrați în lumea cunoștințelor vă veți descoperi pe voi înșivă, prin joc veți transforma urâtul în frumos, iar cuvântul scris și rostit vă va fi o călăuză spre performanțe și rezultate bune la învățătură.

Dragi absolvenți, din preaplinul emoțional care vă încearcă în acest ultim an, vă dorim să vă regăsească succesul și împlinirea obiectivelor propuse, să trăiți cu intensitate fiecare clipă, să culegeți laurii reușitelor voastre și să nu încetați a vă urma visul și zborul, pentru că cine crede în zbor e stăpân peste zare.

Dragi elevi, Aspirația, Inovația, Creația și formarea unui stil de muncă intelectuală sunt prerogative ale Succesului. Vă îndemn să cutezați în realizarea lor pentru a deveni cei mai buni, cei mai valoroși în comunitatea educațională. Să vă păstrați elanul și fervoarea juvenilă, să deveniți catalizatori de inspirație pentru cei mici, dar și mai mari, să aveți o călătorie fascinantă în lumea cărților și sorți de izbândă în toate problemele cu care vă veți confrunta, iar efervescența creatoare să vă însoțească mereu.

Stimați părinți și colegi, să vă bucurați din plin de rezultatele copiilor și să le fiți sprijin în toate situațiile cotidiene, pentru a putea falnic să își desfacă aripile pentru zborul înalt al vieții.

În noul an școlar vă dorim tuturor să aveți parte de sănătate deplină, forță generativă și inspirație prolifică.

Salus in virtute decus!

Cu mult respect, Natalia Bulat,

directoare IPLT „Gheorghe Asachi”

Comentariile sunt închise.