Conferința Micilor Cercetători, 2024, Ediția a XVI-a

nstituția Publică Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi” în parteneriat cu Direcția Generală Educație, Tineret și Sport a Consiliului municipal Chișinău anunță desfășurarea „Conferinței Micilor Cercetători, 2024”, ediția a XVI-a.

Evenimentul se circumscrie aniversării celor 160 de ani de la fondarea instituției, în scopul promovării elevilor cu aptitudini intelectuale şi interes sporit pentru un anumit domeniu de studiu, stimularea elevilor în a crea proiecte pe diverse teme, care valorifică aptitudinile și cunoştinţele acumulate la diferite discipline şcolare, precum şi unele realităţi concrete din orizontul local și mediul cotidian.

Conferința se va desfășura în format online și este destinată elevilor claselor a III-a și a IV-a din instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău și din Republică.

ETAPELE DESFĂȘURĂRII PROIECTULUI

Etapa I: Inițierea elevilor. Realizarea cercetării și a filmulețului 01.02.-29.02.2024

Etapa a II-a: Înscrierea instituției la Conferința Micilor Cercetători și expedierea filmulețului prin completarea Formularului de înscriere, în perioada: 01.03.-15.03.2024

Etapa a III-a: Evaluarea filmulețelor de scurtmetraj: 16.03-26.03.2024

Etapa a IV-a: Anunțarea rezultatelor și transmiterea diplomelor pentru elevi și cadrele didactice: 27.03-30.03.2024 (pe e-mailul învățătorului-coordonator).

28.03.2024 – Ședința (online) de totalizare a Conferinței Micilor Cercetători

Atenție !

Înscrierea elevilor la conferință și expedierea filmulețului se efectuează online, în perioada 01.03. – 15.03.2024, în baza completării formularului de înscriere – https://forms.gle/nPmGZRrPtmpNa7G39

NOTĂ: Formularul va fi activ doar în perioada menționată!

Subliniem că parteneriatele stabilite între instituțiile de învățământ, în urma participării la edițiile anterioare, sunt foarte prețioase, reprezentând un veritabil schimb de experiențe și bune practici pentru întreaga comunitate educațională.

Mai multe detalii cu privire la Conferința Micilor Cercetători, 2024, ediția a XVI-a, le găsiți aici: https://chisinauedu.md/…/Conferinta-Micilor-Cercetatori…

Așteptăm cu mare drag participanții dornici de a se aventura în lumea Micilor Cercetători!

Comentariile sunt închise.