Întâlnire cu Maestrul Lică Sainciuc

🗓️Astăzi, 16 noiembrie 2023, a fost dat startul unui eveniment important în cadrul proiectului STREAM „Să descoperim lumea”, “Zoom sur le monde”, în baza ENCICLOPEDIEI P. GUITZ, semnată de domnul Lică Sainciuc.

🏫În incinta bibliotecii „Tamara Andriuță” din IPLT „Gheorghe Asachi”, elevii claselor I și a II-a, profil bilingv, au avut onoarea de a se întâlni cu domnul Lică Sainciuc, artist plastic cu suflet de copil, din Republica Moldova, grație unei frumoase colaborări dintre Comisia metodică învățământ primar și Comisia metodică limbi străine.

💡Elevii au fost intrigați să cunoască momente din copilăria și activitatea artistului plastic din domeniul graficii de carte.

💡❓Micii deceluși i-au adresat întrebări în limba română și limba franceză, pe care autorul le-a primit aproape de suflet și le-a răspuns cu mult drag.

📚Copiii au pătruns în lumea cărților ilustrate de către Lică Sainciuc și au descoperit personajele principale din ENCICLOPEDIA P. GUITZ, aflând rolul fiecăruia din conținutul cărții.

📚Această enciclopedie i-a motivat pe copii să o exploreze și în continuare, la orele de limba și literatura română și limba franceză.

✅Cu certitudine, vizita Maestrului Lică Sainciuc, unic și inconfundabil, a trezit, în elevi, un mare interes de a-i cerceta, în continuare, opera, descoperind lumea prin ENCICLOPEDIA P. GUITZ.

⚜️Salus in virtute decus ⚜️

Comentariile sunt închise.