Încarc Evenimente

<< Toate Evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Colocviului literar-lingvistic „Gheorghe Asachi”, ediția a XIV-a

22.03.2022 | 8:00 - 17:00

De 14 ani la rând, primăvara pentru asachieni se asociază și cu una dintre activitățile de cercetare literară și lingvistică, în cadrul căreia, elevii își consolidează abilitățile de analiză și hermeneutică a textelor.

În cadrul Colocviului literar-lingvistic „Gheorghe Asachi, desfășurat pe 18 martie, curent, zeci de elevi au demonstrat că nu doar citesc, dar reușesc, cu vădit succes, să interpreteze anumite aspecte ale operei, racordându-se și la transdisciplinaritate, iar varietatea temelor abordate au intrigat participanții, oferindu-le noi viziuni ideatice.

Prezentările de anul acesta au demonstrat, ca de fiecare dată, seriozitate în asumarea sarcinii de realizat, precum și multă muncă, tenacitate și profunzime.

Alese mulțumiri Dnei Directoare Natalia Bulat , coordonatoarea proiectului, care menține suflul acestui colocviu ani la rând.

Onorați am fost de prezența președinților comisiilor de evaluare: Dna Mariana Marin, dr, președinta AGIRoMd, Dna Svetlana Nastas, dr., prof. de l. și lit. rom., Dna Fonari Victoria, dr.conf., prof. univ., poetă, Dna Liubovi Cibotaru, lector univ., prodecan.

Alese mulțumiri tuturor celor implicați: președinți ai comisiilor de evaluare, profesori-coordonatori, elevi, evaluatori.

Detalii

Dată:
22.03.2022
Oră:
8:00 - 17:00
Eveniment Category:

Loc de desfășurare

Instituția Publică Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”
Chisinau, Moldova, Republic of + Hartă Google
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Instituția Publică Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”
Vezi site-ul web Organizator
Comentariile sunt închise.