Eveniment de instruire și donare

Pe data de 01.04.2023, IPLT „Gheorghe Asachi” a găzduit un eveniment de instruire a cadrelor manageriale din mun. Chișinău cu privire la utilizarea computerelor și laptopurilor donate de către Alianța Națională YMCA din Republica Moldova întru crearea centrelor digitale din școli. Această acțiune de binefacere a fost realizată în coordonare cu Primăria mun. Chișinău, Direcția Generală Educație Tineret și Sport din mun. Chișinău.

Ținem să exprimăm considerațiunile noastre și să aducem mulțumiri Alianței Naționale YMCA din Republica Moldova, dlui Dumitru Roibu, Primăriei mun. Chișinău, dlui primar Ion Ceban, dnei viceprimar Angela Cutasevici și Direcției Generale Educație Tineret și Sport, dlui Andrei Pavaloi, pentru activitatea de sponsorizare a 33 de computere în crearea Centrului Digital Educațional CNOF în IPLT „Gheorghe Asachi”.

Considerăm acest fapt că nu este doar o acțiune de binefacere, dar și o manifestare civică a responsabilității noastre comune în realizarea prevederilor strategiei naționale în educație de dezvoltare a tinerilor în contextul noilor oportunități de digitalizare.

Comentariile sunt închise.