Conferința Micilor Cercetători, ediția a XV-a

Instituția Publică Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi” în parteneriat cu Asociația Generală a Învățătorilor din România, filiala din Republica Moldova anunță desfășurarea „Conferinței Micilor Cercetători, 2023”, ediția a XV-a.

Evenimentul este prilejuit aniversării a 159 – a de ani de la fondarea instituției, în scopul promovării elevilor cu aptitudini intelectuale şi interes sporit pentru un anumit domeniu de studiu, stimularea elevilor în a crea proiecte pe diverse teme care valorifică cunoştinţele şi aptitudinile acumulate la diferite discipline şcolare şi unele realităţi concrete din orizontul local și mediul cotidian.

Conferința se va desfășura în format mixt și este destinată elevilor claselor a III-a și a IV-a din instituțiile de învățământ din municipiul Chișinău și din republică.

ETAPELE DESFĂȘURĂRII PROIECTULUI

Etapa I: Inițierea elevilor. Realizarea cercetării și a filmulețului: 06.02.-28.02.2023

Etapa a II-a: Înscrierea instituției la Conferința Micilor Cercetători și expedierea filmulețului prin completarea Formularului de înscriere în perioada: 01.03.-15.03.2023

Etapa a III-a: Evaluarea filmulețelor de scurt metraj: 16.03-28.03.2023

Etapa a IV-a: Anunțarea rezultatelor și transmiterea diplomelor pentru elevi și cadrele didactice: 29.03-31.03.2023 (pe e-mailul învățătorului-coordonator).

în perioada 01 – 31 martie.

Înscrierea elevilor la conferință se efectuează online de către cadrul didactic coordonator în baza completării formularului de înscriere – https://forms.gle/15Xk6eRN4Ka9zu9B9

Subliniem că parteneriatele stabilite între instituțiile de învățământ, în urma participării la edițiile anterioare, sunt foarte prețioase, reprezentând un veritabil schimb de experiențe și bune practici pentru întreaga comunitate educațională.

Așteptăm cu mare drag participanții dornici de a se aventura în lumea Micilor cercetători!

Pentru detalii referitoare la înscrierea elevilor la conferință și familiarizarea cu prevederile Regulamentului de organizare și desfășurare a conferinței, consultați fișierul atașat: Regulamentul Conferintei Micilor Cercetatori 2023.docx.

Comentariile sunt închise.