Ceremonia de absolvire a treptei liceale

💥Data de 25 mai curent a fost, de-a dreptul, emoționantă pentru cei 131 de absolvenți ai instituției noastre, întrucât, ajunși la finalul studiilor liceale, au participat la ceremonia de absolvire, care a început cu vizita bisericii „Sfânta Teodora de la Sihla”, unde protoierul Ioan Ciuntu, dimpreună cu un cor de preoți, le-a oficiat un tedeum.

💫Sala de festivități „Doina și Ion Aldea-Teodorovici” a fost arhiplină, dat fiind faptul că părinții și bunicii absolvenților le-au fost alături, pentru a se bucura de succesul obținut.

🗯Gânduri de seninătate, de afecțiune și izbândă le-au urat Dna directoare Natalia Bulat, precum și cei 5 diriginți: Dna Claudia Nedelea, dna Maria Butuc, dna Mereacre Natalia, dl Daniel Podgornîi și dna Lidia Braga, cei care le-au fost mentori de nădejde pe parcursul studiilor liceale.

💥Emoții deosebite au fost și atunci când fiecare clasă din paralelă a apărut în sală pe rând, în răsunete de aplauze, acordându-li-se diplome de absolvire a treptei.

💖Plenitudinea ceremonială a culminat cu prezentarea unui număr artistic al fiecărei clase în parte: dans, cântec, filmuleț de retrospectivă a anilor de școală.

🤍Sincere mulțumiri din partea absolvenților pentru toți profesorii care au trudit în creșterea intelectuală a lor, recunoștință și gratitudine pentru efortul depus an de an.

Succes prolific, dragi absolvenți asachieni, oriunde vă veți urma visurile și să nu uitați că Alma Mater va rămâne în așteptarea voastră mereu.

Alese mulțumiri dnei director adjunct Aliona Teutu pentru organizarea frumoasă a acestui eveniment, precum și părinților de absolvenți, dar și tuturor celor implicați.

Salus in virtude decus!

Comentariile sunt închise.