Rezultatele Conferinței Micilor Cercetători, ediția a XIII-a

Postat : 31.03.2021


   „Conferința Micilor Cercetători, ediția a XIII-a” s-a desfășurat în perioada 01.03.-31.03.2021, fiind organizată de IPLT „Gheorghe Asachi” în parteneriat cu DGETS, cu participanți din diferite instituții de învățământ din municipiului Chișinău.

      În acest an, au fost 77 de proiecte-video realizate de elevii claselor a III-a și a IV-a, cu varii subiecte, având la bază o cercetare științifică și prezentarea unui experiment.

       În contextul restricțiilor epidemiologice de Covid-19, conferința a avut loc la distanță, online, cu participarea elevilor și învățătorilor-coordonatori ai proiectelor de cercetare din următoarele instituții de învățământ: IPLT „Mihail Berezovschi”, IPLT „Alexei Mateevici”(Cricova), LT „Elena Alistar”, LT „Iulia Hasdeu”, IPLT „Mircea Eliade”, IPLT „Mihail Kogăliniceanu”, IPLTPS nr.2, IPLT „Liviu Rebreanu”, IPLT „Hyperion”(Durlești), IPLT „Onisifor Ghibu”, IPLT „Gheorghe Asachi”.

     Mulțumiri aparte aducem și echipei de evaluatori, învățători din instituțiile: Școala-Primară „Abeceluș”, LT „George Călinescu”, IPLT „Principesa Natalia Dadiani”, Gimnaziul „Dumitru Matcovschi”, LT „Ion Creangă”, IPLT „Mihai Eminescu”(Bălți), IPLT „Gheorghe Asachi”.


 


    Recunoștință și mulțumiri aducem și echipei de organizare a „Conferinței Micilor Cercetărori” – Comisia Metodică Învățământ Primar a IPLT „Gheorghe Asachi” !

    Postura de mici cercetători a elevilor a fost elocvent confirmată prin rezultate concludente, un merit aparte având învățătorii-coordonatori ai proiectelor!