Instituția Publică Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”, Chișinău, în aceste momente de grea cumpănă, anunță organizarea și desfășurarea Campaniei de ajutor umanitar pentru refugiații din Ucraina.

Postat : 27.02.2022

❗Stimată comunitate asachiană!
????Instituția Publică Liceul Teoretic „Gheorghe Asachi”, Chișinău, în aceste momente de grea cumpănă, anunță organizarea și desfășurarea Campaniei de ajutor umanitar pentru refugiații din Ucraina.
❗Sub deviza ,,Ajută-l pe cel apropiat!”, profesorii, părinții și elevii din IPLT „Gheorghe Asachi” sunt îndemnați să doneze materiale de cazarmament igienizate (pături, perne, pilote, saltele, saci de dormit, lenjerii de pat etc.), precum și alimente neperisabile, produse de igienă personală, apă îmbuteliată, dar și alte obiecte de care cei care s-au refugiat în Moldova din calea războiului din Ucraina, printre care se află și foarte mulți copii, ar putea avea nevoie.
❗ Colectarea se va face în instituție, prin intermediul diriginților de clasă.
❗Este bine cunoscut faptul că „Celor care dau li se va da!”, de aceea este nevoie de solidaritate în aceste momente pe care nu ne așteptam să le trăim noi și copiii noștri!
❣️ Solidaritatea este cheia iubirii și a bunătății.
Cu speranța în implicarea efectivă a tuturor,
N. Bulat, director IPLT „Gheorghe Asachi"