Brumarel 2021

Postat : 11.10.2021
La început de Brumărel, în perioada 04.10.-11.10.2021, elevii claselor I –IV ai Instituției Publice Liceul Teoretic ,,Gheorghe Asachi” au participat în cadrul Proiectului ,,VÂNĂTOAREA DE COMORI” care și-a încununat activitatea cu o expoziție de lucrări autumnale - colaje și aplicaţii confecționate întru elogierea bogăției toamnelor în Moldova.
????Deschiderea expoziției a fost realizată de către directorul IPLT „Gheorghe Asachi”, dna Bulat Natalia, care a remarcat munca, talentul, originaltatea și creativitatea elevilor claselor primare, ghidați măiestrit de învățătorii lor.
????Coordonatorii proiectului: Sandu-Grosu Svetlana, director adjunct și Ene Veronica, șefa Comisiei metodice învățământ primar.
????Vizitând expoziția pe clase, în cadrul diverselor discipline, elevii au avut posibilitatea „să vâneze una dintre comori” și să o valorifice în cadrul diverselor subiecte la orele de educație tehnologică, artă plastică, științe, dezvoltare personală ș.a., fiind pusă miza pe o abordare inter- și transdisciplinară.
????️Cercetarea, Munca, Talentul, Emoţiile - adunate într-un mănunchi, s-au transformat într-o frumoasă sărbătoare pentru Micii Asachieni!
????Aducem mulțumiri învățătorilor implicați în proiect, elevilor care au realizat adevărate capodopere tomnatice și părinților care i-au susținut, iar la cei de vârstă fragedă fiindu-le chiar parteneri de proiect!